Kik vagyunk?

Fordítóirodánkat 2012-ben alapítottuk családi vállalkozásként Sopronban. Elhelyezkedésünknek köszönhetően legtöbbet a német nyelvvel dolgozunk, de természetesen az angol, francia, olasz és más nyelvek is helyet kaptak a repertoárunkban.

Tevékenységünket az általunk relevánsnak talált ausztriai ügyintézés szolgáltatással egészítettük ki néhány hónappal soproni irodánk megnyitása után.

Mivel bízhatsz meg minket?

Hiteles és hivatalos fordításokat, szakfordításokat készítünk a lehetőségeink szerinti legrövidebb határidőkkel. Emellett német nyelvű céges kapcsolattartással, valamint ausztriai ügyintézésekkel, többek között osztrák családi pótlék, GYES, adóvisszatérítés, E106-os ügyintézés, Versicherungsdatenauszug, Vorsorgekasse, E301, L33, L34a nyomtatvány ügyintézésével is állunk rendelkezésedre.

Szeretünk az ügyfelekkel szoros együttműködésben dolgozni annak érdekében, hogy mindenki elvárásának megfelelhessünk, ausztriai ügyintézéseink során pedig az ügymenetet a határozathozatalig kísérjük és segítjük. Nem szorítkozunk csak a nyomtatványok kitöltésére, hiszen az osztrák ügyek megoldása nem ebben rejlik, hanem a korrektül összeállított dokumentációban és az osztrák hivatalokkal való együttműködésben, kapcsolattartásban egészen az ügy lezárásáig.

Titoktartási kötelezettség!

Irodánkat és dolgozóinkat teljes körű titoktartás kötelezi minden olyan dokumentum, tény, adat, információ tekintetében, amelyről munkánk során tudomást szerzünk.